Termeni de Utilizare

Dialoguri Audio Limba Engleza pune la dispozitie in mod gratuit materiale si unelte de studiu a Limbii Engleze.

Aceste Materiale au fost realizate in coloborare cu Profesori Licentiati de Limba Engleza. Totusi este posibil sa existe unele erori de gramatica, de exprimare sau de scriere . Fiecare Utlizator este incurajat sa semnaleze o astfel de Eroare, pentru a fi corectata, cu ajutorul acestui Formular de Contact.


Responsabilitate si garantie

Dialoguri Audio Limba Engleza si materialele / uneltele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara nici o alta garantie.

Dialoguri Audio Limba Engleza nu ofera nicio garantie si nu isi asuma nicio raspundere, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si/sau componentele sale, inclusiv dar fara limitare la functionarea, informatia, continutul sau materialele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

In nicio circumstanta Dialoguri Audio Limba Engleza nu este responsabil pentru orice pierderi sau daune cauzate de citirea, ascultarea sau folosirea materialelor sau informatiilor obtinute aici.

Dialoguri Audio Limba Engleza nu isi asuma responsabilitatea pentru folosirea neadecvata a materialelor si uneltelor oferite in mod gratuit. Toti utilizatorii sunt responsabili sa le folosesca dupa caz.


Utilizare si reproducere materiale Dialoguri Audio Limba Engleza

Orice persoana este autorizata sa citeasca, asculte si sa studieze materialele gratuite de pe Dialoguri Audio Limba Engleza in scopuri personale.

Nicio parte a acestor informatii nu pot fi copiate, rescrise, modificate, reproduse, republicate sau redistribuite sub orice forma sau in orice maniera fara aprobarea din partea din partea Dialoguri Audio Limba Engleza .

Dialoguri Audio Limba Engleza permite acces gratuit si nici o parte din materialele vizibile, audibile, sau descarcabile aici nu pot fi vandute, inchiriate sau licitate.Este posibil ca in viitor Dialoguri Audio Limba Engleza sa modifice Termenii de Utilizare. Pentru a fi informat cu acuratete reciteste Termenii de Utilizare.

Celorlalti le-a placut si :Leave a reply

---